wave4.avi (32466 bytes) Reisverslag

knopje.gif (1063 bytes)     vervolg reisverslag

knopje.gif (1063 bytes)        index reisverslag

Maandag 25 december 2000              
Douwe
Ik wens alle lezers van de Percussion site prettige kerstdagen en een gelukkig 2001 vanaf de zonnige Grenadinen.
Morgen vliegen Maaike en kinderen met een charter vanaf de airstrip op Union eiland naar Barbados, de Xmas-cruise zit er weer op, het verste punt is bereikt en ik ben nu op de terugreis.  Douwe

 

Dinsdag 26 december 2000
Douwe: Maaike en dochters zijn vertrokken vanaf de airstrip op Union eiland. Een prachtig gezicht, Marieke en Eveline op het bankje achter de piloot, Maaike en Thessa daarachter in de kleine twinprop voor de vlucht naar Barbados. Zelf had ik het gevoel van gezin weg, ik ook weg en ik ben teruggevaren naar Canouan, hoog aan de wind, blauwe zee, wel even wennen weer alleen. De terugreis is begonnen.

 

Woensdag 27 december 2000
Douwe: Vanochtend toevallig contact met de Cherry Ripe op de VHF. Ik ken ze nog uit Portugal, ze zaten in de arc. Ze waren onderweg naar Bequia voor een vijfdaagse duikcursus. Ik ben inmiddels zelf ook naar Bequia teruggevaren en heb me ook ingeschreven voor de cursus. Het was een prachtige tocht terug, zeer helder weer, hoog aan de wind, wel erg warm.

 

Donderdag 28 december 2000
Douwe: Ik heb de eerste duikles gehad. In de ochtend theorie, in de middag oefeningen onder water, zoals bril laten vollopen en het mondstuk weggooien en weer opzoeken. We zaten met zijn allen in een kring op de bodem rond de instructeur, heel gezellig. Maar toen ik voor de lunch op de boot kwam had het anker gekrabd, opnieuw met meer ketting, blijft oppassen.

 

Zaterdag 30 december 2000
Douwe: Een drukke dag op de duikschool vandaag. Vanochtend theorie-examen, geslaagd, vanmiddag twee uur oefenen onder water, luchtvoorziening delen met een ander, zwemmen met lucht maar zonder masker, de hele uitrusting op en afdoen onder water, heel leerzaam, 2 januari gaan we diep duiken. Straks ga ik samen eten met Jerk die terug is met zijn Vindela. Morgenavond ben ik uitgenodigd bij Ed, op de Wandering Dream, hij viert zijn verjaardag. Verder is er veel te doen aan de boot, het ankerlier is ook weer stuk.

Een zeer goed uiteinde en een gelukkig 2001 voor alle lezers van de site!

Het Atlantische project

hap.cpt (75982 bytes)

knopje.gif (1063 bytes)

knopje.gif (1063 bytes)

    vervolg reisverslag

    voorafgaand reisverslag